Головна » 2010 » Грудень » 5 » 28 та 29 листопада «Луганці» на Майдані
16:54
28 та 29 листопада «Луганці» на Майдані

«Луганці» на Майдані

або як наши земляки були у Киеві.


28 та 29 листопада Сергій Коваленко, Микола Лисенко разом з підприємцями м. Луганська були у Київі на акціях протестів проти «КАТу» (Кодекса Азарова Тігіпка) на Майдані Незалежності.


Щоб там не казали міліціянти та провладні ТВ канали, я особисто бачив близько 25-27 тисяч чоловік безпосередньо на Майдані. Серед безлічі прапорів та наметів прямо біля сцени ми поставили свою палатку «Луганці». Ця територія «наметового містечка» умовно називається «Місто Волі». Мені як голові громадської організації видали посвідчення для вільного доступу до цієї охороняємої терріторії,- мозкового центру протестів.

Серед гостей які підтримали Майдан в цей день, я спілкувався і з Віталієм Клічко, та Борисом Тарасюком.

Це Майдан «Злуки» - «Сходу» та «Заходу» України, в спільному намаганні відстояти свої права.

Для малого бізнессу були важкі часи, бандитські 90-ті, криза 1998 року, застой 2000 – 2003 років, але ми вистояли.

Я впевнений, що економіка та політика йдуть поруч тому що, все що зараз вібувається в Україні – це прямі наслідки виборів 2010 року. Прийняття нового податкового кодексу, це продовження лінії влади. Далі буде трудовий та пенсійний кодекс, та відновлення структури, на кшталт СРСР.

В цьому році після зміні влади пішов тиск на малий та середній бізнес навіть без прийняття нового податкового кодексу, не по букві, а по духу закону. З верхів влади йдуть певні сигнали, через ЗМІ, що Україні не потрібен незалежний малий та середній бізнес. Владі не потрібні думаючи та фінансово не залежні громадяни, основа суспільств цивілізованих країн світу. Після зміни податкового кодексу багато підприємців піде в тінь, де їх буде чекати привід 90-х років – братва, яка буде самостійно збирати податки з цеховиків якім нікому буде поскаржитись.

Тому я ще раз наголошую, що ми не бариги, та халдеї, а ми підприємці, свідомі громадяни України, платники обґрунтованих податків і живемо не одним днем. Нашій державі дуже потрібен міцний клас, ще Г.Сковорода казав: «Усі королі з рабів, і всі раби виплоджуються з королів». Тому, я пропоную:

1.Створити всеукраїнську політичну партію малого та середнього бизнесу, для захисту себе, своїх родин, свого бізнесу.

2.Прийняти зміни до закону про виборі в місцеві органи влади, та у Верховну Раду з одночасним дозволом самовисуватись громадянам, та висування від громадських організацій. Провести вибори у Верховну Раду і місцеві органи на весні 2011 року.

Пропоную люстрацію всіх гілок влади. Не люстрована влада – це загроза сучасним громадянам України та нащадкам.

Сергій Коваленко голова громадської організації «Луганці»

Переглядів: 705 | Додав: buldozer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0